Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgat'ta Yangın - Nadacz8r 3idlm _ Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü.

Manavgat'ta Yangın - Nadacz8r 3idlm _ Antalya'nın manavgat ilçesinde, 2 ayrı noktada çıkan orman yangınında yaklaşık 2 hektarlık alan zarar gördü.. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ev, samanlık ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.

Yangında yaklaşık 7 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Hjiqffvjmmjezm
Hjiqffvjmmjezm from i4.hurimg.com
Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü.manavgat'a bağlı karacalar mahallesi.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Arazöze sıçrayan alevleri söndürmeye çalışan bir orman işçisi yaralandı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında meyve ağaçları yanarken, alevler evlere ulaşmadan söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yerleşim yerine 200 metre yakınına kadar ulaşan yangında, arı kovanlarının ve koyun ağıllarının tamamı yanarak kül oldu. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Nadacz8r 3idlm
Nadacz8r 3idlm from iasbh.tmgrup.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı çıkan orman yangınının yerleşim yerlerine sıçramadan söndürülmesi için çalışma başlatıldı.

Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Edinilen bilgiye göre, saat 12.15 sıralarında manavgat'ın bucak şeyhler mahallesi yer köprü mevkiinde ormanda çıkan yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde 2 katlı ahşap ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Manavgatta yangın antalya'nın manavgat ilçesinde kumköy turizm bölgesindeki bir otelde çıkan yangın, hasara yol açtı. Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Excsqdw3n Dkbm
Excsqdw3n Dkbm from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat'ın yeşilbağ mahallesi dumanlı mevkisinde sabah saat 05.00 sıralarında otluk alanda bölgede esen şiddetli poyrazın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki ev, samanlık ve. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Manavgat'ın tepeköy mahallesi'nde saat 13.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Son dakika manavgat yangın haberleri ve manavgat yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Tarım arazilerinde başlayan yangın rüzgarın etkisiyle mahallede yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat yangın ile ilgili 13 haber listeleniyor.